Social442
Sport 8mos ago
Dorit de Bayern Munchen, Ronald Araujo a răspuns când a fost întrebat dacă sezonul următor va rămâne la FC Barcelona
Source:Sport

Data publicarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 22:31

Data actualizarii: Miercuri 10 Ianuarie 2024, 22:32

Fundasul uruguayan transferat de catalani in august 2018 de la Boston River a evoluat la Barcelona B pana in octombrie 2020, cand a facut pasul la echipa mare. De atunci, Ronald Araujo si-a castigat locul in echipa, devenind titular incontestabil.

Contractul fotbalistului expira in iunie 2026, insa au aparut deja discutii legate de cluburi mari din Europa care ar fi interesate de el. Bayern Munchen este numele cu care a fost cel mai des asociat, scriindu-se ca oficialii bavarezi si-ar dori sa il transfere si ar fi dispusi sa achite o suma consistenta de bani in schimbul sau.

Ce a spus Ronald Araujo cand a fost intrebat despre Bayern Munchen Araujo s-a deplasat in Arabia Saudita alaturi de Barcelona pentru Supercupa Spaniei. Catalanii vor juca in semifinala impotriva Osasunei, iar fundasul central a participat la conferinta de presa premergatoare meciului de joi seara.

Intrebat daca sezonul urmator va fi in continuare la FC Barcelona, Ronald Araujo a preferat sa se limiteze in a asigura lumea ca este extrem de focusat sa isi faca treaba cat mai bine la gruparea catalana.

"Intotdeauna se vorbeste in toate ferestrele de mercato. Sunt extrem de concentrat si foarte fericit sa fiu la acest club si sa focusez sa dau maximum", a declarat Ronald Araujo citat de mundodeportivo.com.

Fundasul a fost intrebat si daca a vorbit deja cu antrenorul bavarezilor, Thomas Tuchel, in urma cu o luna, asa cum a scris, si desi nu a dezmintit informatia, a continuat discursul in aceeasi nota: "Intodeauna apar zvonuri, asa cum am zis, mereu apar in aceste perioade, insa sunt focusat la Barca si demonstrez acest lucru de fiecare data cand imbrac acest tricou".

70 de milioane de euro este cota lui Ronald Araujo conform Transfermarkt. 18 meciuri a jucat in acest sezon, avand si un gol marcat.